God jul!

Halloj!
Jag vill bara rätta Olivia en aning i förra inlägget, vi HAR lånat idéen med faddrar ifrån ROSE, MEN de har ingen lista, det är vår egen idé och vi har haft en hela tiden, men den här nya är uppdaterad ;P
Förövrigt tar SORG nu jullov och kommer tillbaka efter nyår med nya krafter, nytt namn, nya mål och fräscht nytt blod i gruppen! SEE YA!
GOD JUL!
Önskar Annie och SORG

December

Just nu händer det inte så mycket i SORG. Vi har lite viloperiod efter STUDS, det krävs mycket energi för att ordna en hajk. Förra veckan så ägnade jag och Annie lite tid åt att sitta och ringa runt till alla kårer i Skaraborg för att höra om de hade några aktiva seniorer och om de i såna fall skulle vilja skriva upp sig på våran maillista. Jag tycker att vi lyckades ganska bra med att få tag i aktiva seniorer. Anledningen till att vi gör det här är att vi har fått lite inspiration från våra idoler i ROSE. De har något som kallas ROSE faddrar, det innebär att var och en i ROSE har en aktiv scout från en kår som de håller kontakten lite extra med och talar om vad som händer i Scout världen just nu. Vi kom fram till att det var en mycket bra idé och lånar den.

                              Det var nog allt för denna gången/ Olivia

RSS 2.0